Belartisan “schittert op Yelp”

“Vriendelijke service, héél betaalbaar, mooi verpakt en veel keuze! Meer moet dat niet zijn!”, lazen we op de website van Yelp.

Tevreden klanten die over Belartisan schrijven, dat vinden we top. Blij verrrast waren we dan ook toen we een brief kregen van Yelp om ons attent te maken op de positieve beoordelingen die we hebben gekregen.
“Als je eens een groot assortiment Belgische produkten verzameld wil zien in 1 winkel zeker Belartisan bezoeken.“
We krijgen al eens klanten over de vloer - misschien jij wel - die vertellen dat mensen zeer blij waren met de geschenken die ze kregen. Hopelijk vinden meer nieuwe klanten de weg naar Belartisan nu deze positieve woorden ook online staan. Want behalve ons sterk assortiment van streekproducten waar we dagelijks aan blijven werken, is de mond-aan-mond reclame van uiterst belang om de Belgische streekproducten te blijven promoten bij Belartisan.
Leuke extra aan zulke sites:je ontdekt ook gemakkelijk nieuwe adresjes waar je eens langs kan gaan.
“Eigenlijk de perfecte shop mocht je naar het buitenland gaan en je vrienden daar een kadootje van eigen bodem willen doen!”
Laat een woordje op Yelp of Facebook over je ervaring bij Belartisan. Positief of constructief, we zien je bericht graag komen!
Het Belartisan team