Syndrome Premium Tonic

De tonics van Buss Spirits, het bedrijf van Serge Buss, werden speciaal ontwikkeld voor bartenders. De keuze van speciale ingrediënten geven deze Belgische tonics hun unieke en harmonieuze smaak. De uitgesproken aroma’s zijn een ideaal alternatief op de commerciele mixers. Serge Buss zijn liefde voor experimenteren met smaken en respect voor erfgoed zijn de basis voor de tonics.

De geschiedenis van tonic proef je terug in alle tonics van Syndrome. De quinine uit de kine bast werd vroeger gebruikt als medicijn tegen malaria en koorts. Om de bitterheid te balanceren, werd er suiker toegevoegd aan de drank. Wat begon als een medicijn is ondertussen de favoriete compagnion bij een goede gin. Het gehalte quinine in Syndrome Tonic ligt hoger dan bij de meeste tonics. Dit geeft een pure smaak om van te genieten als frisdrank of in een lekkere G&T.

Serge Buss van Buss Spirits/Syndrome Premium Tonic
Buss Spirits/Syndrome Premium Tonic
Buss Spirits/Syndrome Premium Tonic
Buss Spirits/Syndrome Premium Tonic

Kruidige Belgische Gin-pakket klein

Voor de liefhebber van klassieke, kruidige gins. Dit gin-pakket is een ideaal geschenk voor iedereen die geniet van fijne gins.

40,13 

Kruidige Belgische Gin-pakket medium

Voor de liefhebber van klassieke gin. Dit gin-pakket is een ideaal geschenk voor een fan van stevige London Dry gins.

72,04 

Zachte Belgische Gin-pakket klein

Voor de liefhebber van zachte gin. Dit gin-pakket is een ideaal geschenk voor iedereen die wil genieten van zachte gins.

38,13 

Zachte Belgische Gin-pakket medium

Voor de liefhebber van zachte gin-tonics. Dit gin-pakket is een ideaal geschenk voor wie van fijne gins kan genieten.

68,14