Dé trend van vegan geschenkmanden

“Hebben jullie ook een vegan alternatief?” Het is een vraag die we steeds vaker krijgen van onze klanten. Het antwoord is natuurlijk ja. Maar wat is vegan eigenlijk? En hoe kies je een relatiegeschenk waar iedereen blij mee is? In dit artikel vind je het antwoord op al je vragen.

Wat is vegan?

Een veganist is ervan overtuigd dat de mens prima kan leven zonder dieren te schaden. Daarom eten veganisten alleen plantaardige voeding en geen producten van dierlijke oorsprong. Met andere woorden, ‘vegan’ betekent: zonder vlees en vis maar ook zonder dierlijke melk, boter, eieren, honing, enzovoort. Het is dus niet hetzelfde als vegetarisch (zonder vlees). De meest gehoorde reactie hierop is: maar wat eten ze dan nog wél? Gelukkig is dat meer dan je zou denken.

Hoe vind je een vegan geschenk?

Wanneer je weet dat iemand veganist is, is het attent om daar rekening mee te houden. Zijn er veganisten onder je teamleden? Of heb je een vegan klant? Dan breekt het zweet je misschien uit wanneer je een geschenk voor hen wil bestellen. Je bent bang om iets op te sturen dat tegen hun overtuiging ingaat. Onze vegan lekkernijenmanden zijn dan dé oplossing.

Scoor met onze vegan geschenkmand

Een mand met natuurlijke, diervrije producten is ideaal als geschenk. Zeker met Kerstmis, wanneer vegans bedolven worden onder cadeaus die ze niet mogen eten. Een extra bonus is dat onze producten artisanaal en van eigen bodem zijn, want ook aspecten als duurzaamheid en lokaal consumeren zijn tegenwoordig steeds belangrijker. En ook de vegetariër (die geen vlees eet) en flexitariër (die maar af en toe vlees eet) zal deze mand leuk vinden.

Lekker voor iedereen

Je kunt onze Vegalicious-mand ook perfect voor iedereen in je organisatie of klantenbestand bestellen. Vegan betekent namelijk niet minder lekker. De tijd dat plantaardig eten bestond uit alleen tofu en kikkererwten is al lang voorbij. In onze veganistische mand vind je bijvoorbeeld dipsaus, olijventapenade, koekjes, havermout, snoepjes, gemberdrank en thee. We hebben verschillende versies: klein, medium en groot. We kunnen ook een selectie op maat samenstellen. En het hoeft trouwens geen mand te zijn: een stijlvolle geschenkbox kan ook!

Vraag ons om advies

In onze webshop vind je onze meest populaire producten en combinaties. Dat doen we om jou het leven makkelijk te maken: je doet inspiratie op en weet meteen wat de prijzen zijn. Maar lang niet alles staat online. Heb je iets speciaals in gedachten? Een specifieke combinatie? Een geschenk voorzien van jouw logo? Het kan allemaal. Stuur ons gerust een mailtje om te vragen naar de mogelijkheden of wandel even de winkel binnen.

Vraag hier je offerte aan

 
 
 
Zodat we je kunnen mailen of terugbellen
Wat is het voorziene budget? bv. € 1.000,00
Hoeveel stuks heb je nodig?
Dat mogen meerdere locaties zijn; we leveren in de meeste Europese landen.
Gelden er voedingsbeperkingen (geen alcohol of allergenen)?

Wat voor soort geschenk zoek je?
Wil je iets laten personaliseren?
Heb je nog bijkomende wensen voor deze offerte?

ℹ Help me op weg

Hoe vollediger je aanvraag, hoe sneller we je een offerte kunnen bezorgen.
Hierbij een checklist om je op weg te helpen:

  • Wat wil je bestellen?
  • Hoeveel stuks heb je nodig?
  • Wil je iets laten personaliseren?
  • Waar mogen we leveren? (Dat mogen meerdere locaties zijn; we leveren in de meeste Europese landen.)
  • Gelden er voedingsbeperkingen (geen alcohol of allergenen)?
  • Wat is het voorziene budget (exclusief btw en inclusief de kosten voor levering)?
  • Heb je nog bijkomende wensen voor deze offerte?

Bezorg je ons deze informatie?
Dan kunnen wij meteen aan de slag met je offerte!

Je ontvangt snel een vrijblijvend voorstel van ons! Hoe vollediger je aanvraag, hoe sneller we je een offerte kunnen bezorgen.
We respecteren je privacy

CAPTCHA
Deze vraag dient om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om spam te voorkomen.