Slideshow

  • Specialist geschenkmanden streekproducten
    Specialist geschenkmanden streekproducten

 

Specialist geschenkmanden streekproducten

Geschenkmanden

Relax. Je hoeft niet verder te zoeken. Je vindt bij ons het ideale cadeau! Kies en bestel makkelijk online of kom langs in onze winkels.
Op zoek naar relatiegeschenken? Daar kunnen we je bij helpen.

Belgische producten en culinair erfgoed kennen een stijgende populariteit. Ze worden hoog in het vaandel gedragen door kenners. Want België staat voor degelijkheid!

Belartisan is een cadeauwinkel gespecialiseerd in het maken van mooie en lekkere geschenkmanden met lokale Belgische lekkernijen en streekproducten. De focus ligt op hoge kwaliteit en een unieke selectie.

Levering aan huis

Verras iemand met een geschenkmand aan huis of op kantoor. 

Indien je wenst, kan je ook een persoonlijk wenskaartje laten bijvoegen. Kies de beste geschenkmanden en bestel makkelijk via de webshop. Eenvoudig, uniek en exclusief!
Je bent ook meer dan welkom in één van onze winkels. Kies er de lekkernijen voor een volledig cadeau op maat en wij verpakken ze voor jou ter plaatse in een mooie geschenkmand.

Onze ambitie? Heerlijke artisanale producten als een prachtig cadeau verpakken!

Relatiegeschenken

Bij elke gelegenheid past een geschikt cadeau.

Elk jaar een uniek relatiegeschenk of personeelsgeschenk vinden, hoeft je geen hoofdpijn meer te bezorgen.

Belartisan is gespecialiseerd in het maken van geschenkmanden en relatiegeschenken met lokale Belgische lekkernijen en streekproducten. De focus ligt steeds op hoge kwaliteit en een unieke selectie. Maak impact met zo’n origineel relatiegeschenk.