Dé trend van 2021: de aperitiefmand

2021 bracht ons thuiswerk, vaccinaties en veel stress. Maar we zochten ook creatieve manieren om toch samen te zijn: met spandoeken, knuffels in het raamkozijn, applaus op het balkon en …online aperitiefmomenten. En die laatste trend is duidelijk een blijvertje.

Het glas heffen, maar dan virtueel

Door de lockdown zagen we vrienden en familie plots niet meer. En tijdens het thuiswerken misten we onze collega’s meer dan ooit. Tot enkelen op een creatieve manier het sociale contact besloten te herstellen: met een online aperitiefmoment, dat al snel werd omgedoopt tot e-pero. Het concept is simpel: collega’s loggen ’s avonds in op Zoom of Teams voor een afterworkdrink, of vrienden hangen met de laptop op schoot virtueel aan de toog. Een drankje erbij, wat hapjes om je heen, en je bent vertrokken. Een extra voordeel? Je hoeft geen bob aan te duiden. En die babysit is ook niet meer nodig.

Online aperitieven: we blijven het doen

Ondertussen mogen we weer gewoon naar het werk en op café. Maar het online aperitieven blijft populair. We hebben nu eenmaal onze videoschaamte overwonnen en hebben allemaal wel een plekje in huis waar we kunnen videobellen. Bovendien is online aperitieven lekker makkelijk: het bespaart reistijd en parkeerstress. En je kunt met mensen afspreken die je anders niet vaak te zien krijgt, zoals collega’s aan de andere kant van het land. Ondertussen hebben de meeste bedrijven aangegeven dat ze het thuiswerk zullen blijven stimuleren. En dat betekent dat ook het online aperitieven zal blijven bestaan. Want geef toe: blijven plakken op een feestje is minder erg als het gebeurt vanuit je eigen woonkamer.

Het succes van de aperitiefmand

Dat deze trend zich blijft doorzetten, merken wij ook in de aanvragen die we binnenkrijgen. Steeds meer bedrijven vragen bij ons naar een aperitiefmand om te laten bezorgen aan hun teamleden. Zo kunnen alle werknemers samen virtueel klinken, waar ze zich ook bevinden. Voor het eindejaar is het ook een van de leukste geschenk om te geven. Want zeg nu zelf: wie is er niet blij met een fles bubbels en wat zoute snacks waar iedereen van kan meegenieten? En natuurlijk hebben we ook een feestelijk non-alcoholisch aperitief.

3 tips voor het perfecte aperitiefgeschenk

1. Het hoeft geen mand te zijn

Een geschenkmand presenteert mooi, maar er zijn ook andere alternatieven. Denk maar aan een stijlvolle box of een leuk tasje. Of waarom geen mooie individuele fles? Onze verschillende verpakkingsmogelijkheden helpen je bovendien om binnen een bepaald budget te blijven.

2. Ga ook eens voor non-alcoholisch

Meer en meer mensen kiezen ervoor om minder of helemaal geen alcohol te drinken: tijdens een zwangerschap, voor hun gezondheid of gewoon zomaar. Vroeger had je dan de keuze tussen water en frisdrank, maar tegenwoordig bestaat er een heel gamma aan non-alcoholische dranken met een eigen, unieke identiteit. Denk maar aan het sprankelende Feliz of de alcoholvrije spirit Floral Delight. Stel een volledig alcoholvrije mand samen of mix & match: een flesje mét en een flesje zonder alcohol. Zo ben je zeker dat iedereen kan meegenieten.

3. Wees creatief

Samen online aperitieven is leuk, maar daar hoeft het niet te eindigen. Laat je verbeelding de vrije loop. Misschien gaan jullie volgende keer wel voor een virtuele bierproeverij, een online brunchdate of een digitale cocktailworkshop? In onze online receptenbibliotheek vind je zeker inspiratie.

Durf te vragen: niet alles staat online

In onze webshop zetten we zo veel mogelijk kant-en-klare opties. Dat doen we om jou het leven makkelijk te maken: je doet inspiratie op en weet meteen wat de prijzen zijn. Maar lang niet alles staat online. Heb je iets speciaals in gedachten? Een specifieke combinatie? Een geschenk voorzien van jouw logo? Het kan allemaal. Stuur ons gerust een mailtje om te vragen naar de mogelijkheden of wandel even de winkel binnen.

Naar de webshop

Vraag nu je offerte aan!

 
 
 
Zodat we je kunnen mailen of terugbellen
Wat is het voorziene budget? bv. € 1.000,00
Hoeveel stuks heb je nodig?
Dat mogen meerdere locaties zijn; we leveren in de meeste Europese landen.
Gelden er voedingsbeperkingen (geen alcohol of allergenen)?

Wat voor soort geschenk zoek je?
Wil je iets laten personaliseren?
Heb je nog bijkomende wensen voor deze offerte?

ℹ Help me op weg

Hoe vollediger je aanvraag, hoe sneller we je een offerte kunnen bezorgen.
Hierbij een checklist om je op weg te helpen:

  • Wat wil je bestellen?
  • Hoeveel stuks heb je nodig?
  • Wil je iets laten personaliseren?
  • Waar mogen we leveren? (Dat mogen meerdere locaties zijn; we leveren in de meeste Europese landen.)
  • Gelden er voedingsbeperkingen (geen alcohol of allergenen)?
  • Wat is het voorziene budget (exclusief btw en inclusief de kosten voor levering)?
  • Heb je nog bijkomende wensen voor deze offerte?

Bezorg je ons deze informatie?
Dan kunnen wij meteen aan de slag met je offerte!

Je ontvangt snel een vrijblijvend voorstel van ons! Hoe vollediger je aanvraag, hoe sneller we je een offerte kunnen bezorgen.
We respecteren je privacy

CAPTCHA
Deze vraag dient om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om spam te voorkomen.