Hoppa's

Snij de zalm in fijne reepjes. Dresseer een stukje zalm op een lepelhapje met een toefje witloofkonfijt. Werk af met een preischeutje.

 


Een makkelijke hoppa met een schijfje cocosbar van Vital nougat met topping van mango-kardemomboter konfituur, verkruimelde kletskop en fijne blokjes gekonfijt gember.

Snij de cocosrol in schijfjes. Om plakken te voorkomen kan je de rol heel even in de diepvries leggen.
Verkruimel de kletskoppen en snij de gemberblokjes in stukjes.
Dresseer de schijfjes met een toefje mango-kardemonboter, de verkuimelde kletskoppen en de gekonfijte gember.

Zoete zaligheid!
 

 

Gemarineerde zalm met konfijt van witloof of selderij en chutney van rode biet.

 

Paté van Trappistenbier of Tripel Karmliet paté met pickles, verse doperwtjes en biersaus op basis van bruin Gruut of ander bruin bier.